Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

01 березня 2017

Як у Киїнці зиму проводжали...


За ініціативи Чернігівського районного Будинку школяра
щороку наприкінці зими проводиться святкове гуляння «Масляну гуляємо, весну зустрічаємо». Хто не скуштував млинців упродовж тижня, мав шанс поласувати 23 лютого у Киїнській школі.
До свята долучилися вихованці та керівники гуртків Будинку школяра з Трисвятськослобідської, Новобілоуської, Вознесенської та Количівської шкіл, а також учасники районного семінару англійської мови.
На шкільному подвір’ї учнів, вчителів та всіх бажаючих чекала ігрова програма від керівника гуртка «Творці веселого настрою» Світлани Гергуль. Діти грали у рухливі ігри, співали пісні, проводжали зиму та зустрічали весну. Свято пройшло за всіма українськими традиціями, всіх бажаючих пригощали млинцями та солодким чаєм.



Вперше був проведений фестиваль «Налисник», в рамках благодійної акції «Твоя гривня врятує життя дитини» зібрані кошти з якого надійдуть, як благодійна допомога Тимофію Зленко. До фестивалю-продажу долучилися батьки, учні та педагоги Киїнської школи.

    Наприкінці свята традиційно спалили опудало Зими. Велика солом’яна лялька згоріла, символізуючи закінчення зими та наближення весни. Зустріли діти весну яскраво, радісно та гучно.

                       


                       Чернігівський районний Будинок школяра

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0