Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

01 березня 2017

Виховання патріотів у Трисвятськослобідській школі

Кожен народ продовжує себе в своїх дітях через систему виховання.Найважливішим завданням українського суспільства було і є виховання покоління
гуманістів і патріотів, для яких найвищим ідеалом є єдність
особистих та національно державних інтересів.
23 лютого у Трисвятськослобідській загальноосвітній школі відбулося засідання педагогічного клубу «Виховуємо патріотів», до якого входять заступники директорів навчальних закладів з виховної роботи.
Гостинно зустрічав педагогів директор школи Андрій Головач, який провів екскурсію по
навчальним кабінетам і розкрив таємниці роботи із спонсорами, батьківською громадськістю по поліпшенню матеріально-технічної бази школи.
Заступник директора з виховної роботи Інна
Шостак поділилася досвідом створення виховного середовища засобами національно-патріотичного виховання у школі.
Ірина Качура, вчитель музики по класу бандури, разом з ансамблем бандуристів «Полісяночка» (учні молодших класів) представили патріотичні пісні.
Вокальний ансамбль «Світанок» (учні старших класів) під керівництвом Шевченко Світлани Анатоліївни виконали українські народні пісні в сучасній обробці.
Класний керівник 10 класу Світлана Зубрицька презентувала виховний захід «І борітеся – поборете…!», в якому учні декламували вірші, співали, виконували танці та флеш-моби.
Методист районного методичного кабінету Олена Маятіна розкрила питання
патріотичного виховання в контексті загально-виховного процесу навчального закладу.
Проявом патріотичного духу, свідченням формування Української нації стало масове використання у Трисвятськослобідській школі ступенів української національної та державної символіки, українського традиційного одягу, жовто-блакитних кольорів. При проведенні виховних заходів доцільно добираються і поєднуються різноманітні методи і форми патріотичного виховання, які насичуються патріотичними емоціями та переживаннями, активно використовуються приклади мужності і звитяги захисників України як з історичного минулого, так і нинішніх воїнів-героїв, які боронять нашу державу від російської агресії.

Відділ освіти Чернігівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0