Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

19 січня 2017

День Збройних Сил України


Як вам відомо, за весь час існування на землі, люди ведуть війни. Деякі країни, - щоб здобути незалежність, деякі - задля нових територій. Саме тому кожному потрібен захисник. Українці якнайкраще це розуміють. Тому в 1991 році вирішили ухвалити закон про святкування 6 грудня День Збройних Сил України. 
Цього дня всі вітають найсильнішу половину нації. І наша школа не є винятком. П”ятикласники, на  чолі зі своїм класним керівником Трейтяком Олександром Віталійовичем,  вирішили провести захід призначений чоловічому дню. Це було неймовірне свято! Всі присутні дуже уважно слухали ведучих, а ті, в свою чергу, намагалися створити  атмосферу, читаючи вірші та співаючи пісні солов’їною українською мовою. 
А були  проведені змагання, в яких брали участь команди  учнів 5 та 6 класів.
Я взяла невеличке інтерв’ю в учнів п’ятого класу. 
«Як ви вважаєте, кого в першу чергу потрібно вітати з цим святом? » «Звичайно ж Олександра Віталійовича! – хором відповідали хлопці. – Він для нас є

справжнім прикладом. Все ж таки не так й багато чоловіків у нашій школі. » Насправді, дівчата спершу соромились відповідати на мої питання, але коли мова зайшла про їхніх однокласників, всі сумніви зникли. 
«Треба поздоровляти не тільки чоловіків, котрі служили в армії, а й татусів, дідусів і навіть наших однокласників. Насправді кожен чоловік, не залежно від віку є захисником власної сім’ї, оселі чи навіть класу.» 
«Кого із вашої команди ви вважаєте справжнім козаком?» 
«Максима! – відповіли дівчата в один голос. – А ще й Стаса!» «А чому ви так вважаєте?» 
«Бо вони сильні і мужні та ще й красиві! Але їм треба постійно про це нагадувати, бо в них іноді трапляється склероз. І забувають, що вони наші захисники. Хоча ми зажди можемо звернутися до них з будь-якого питання.» 
Я думаю, що це свято запам’ятається всім глядачам надовго. Також хочу виголосити велику подяку організаторам цього заходу! Дякую за Вашу невтомну працю в стінах нашої школи!


Марія Науменко
одинадцятикласниця

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0