Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

10 жовтня 2023

Відкриття меморіальної дошки



21 вересня на будівлі Трисвятськослобідського ліцею імені Наталії Александрової відкрили меморіальну дошку на честь колишньої директорки школи, Відмінника освіти України, організаторки будівництва всіх шкільних приміщень, депутата Чернігівської районної ради 8-ми скликань Наталії Іванівни Александрової.

На відкриття зібралися представники керівного складу Киїнської сільської ради, педагогічний колектив, учні ліцею,  громадські діячі та жителі громади.
Із теплими словами про величезний внесок у розвиток ліцею та як про чудову й чуйну особистість, виступили директор ліцею Трейтяк Олександр Віталійович, голова Киїнської сільської ради Головач Андрій Сергійович, громадський діяч та випускник ліцею Соколенко Юрій Олександрович. 

Наталія Іванівна стала директоркою 1968 році у віці 25 років та майже пів століття поклала свої сили на розбудову та розвиток навчального закладу. Отримавши у спадок частину приміщення колишньої Сивківської школи, молода директорка проявила себе як менеджер, талановитий педагог та реорганізатор даного закладу. У 80-х роках школу було повністю добудовано та укомплектовано, а у 2000 р. вона отримала статус повної середньої. Наталія Іванівна зібрала неймовірний та талановитий педагогічний колектив, який надалі продовжує її справу у покращенні та розвитку освіти громади. 


Зараз в ліцеї навчається 228 учнів, працює 28 вчителів, з них майже половина – випускники рідної школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0