Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

02 травня 2019

Визначено кращих джур району

24 квітня 2019 року на базі табору «Юний турист» с. Количівки пройшов районний етап дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» ( «Джура»).
Четвертий рік поспіль вийшли на урочисте шикування рої з Халявина, Киїнки, Трисвятської Слободи, Анисова. Вперше брали участь представники зі Слабина, Редьківки та Нового Білоуса.
Юні джури випробовували свої вміння у шести видах змагань: конкурсі строю та пісні «Впоряд», силовому змаганні «Перетягування линви», конкурсах «Влучний стрілець», «Рятівник» та орієнтування на місцевості «Пластун», інтелектуальному конкурсі історичного спрямування «Відун».
У командному заліку III місце вибороли козацькі рої  «Нащадки козацької слави» Старобілоуської школи «Кмітливі бобри» Трисвятськослобідської школи, II місце зайняв рій «Троїцька Січ» із Пакуля. Переможцями гри та володарем перехідного кубку визначено рій «Богунівці» Киїнської загальноосвітньої школи.
За підсумками гри переможці у командному та особистому заліку нагороджені подарунковими сертифікатами від 250 до 1000 грн та спортивним інвентарем. Окрім того, переможці гри отримали подарунковий набір сучасної літератури від відділу цивільно-військового співробітництва оперативного командування «Північ».

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0