Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

17 січня 2019

Майстер-клас по створенню блогів

Сьогодні інформаційний простір сучасного педагога майже обов’язково містить віртуальну складову його діяльності. Використовуючи різноманітні інформаційні канали — телевізійний, комп’ютерний, канал передачі даних за допомогою мобільних пристроїв тощо, — педагог реалізує власні інформаційні потреби та запити, підвищує кваліфікацію, спілкується з колегами та учнями, розміщує матеріали в мережі, веде освітній блог.
Відомо, що власному позиціонуванню в глобальній мережі Інтернет сприяють такі сервіси, як соціальні мережі, участь у форумах, ведення власного сайту, блогу. Саме створенню власного блогу було присвячено майстер-клас вихователя групи подовженого дня, вчителя інформатики Трисвятськослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталії Клюки, який вона провела 10 січня 2018 року.
Вихователі груп продовженого дня району практично вчилися створювати блоги: зареєструвалися у сервісі «Blogger», створили блоги та освоїли перші публікації в блозі, навчилися додавати малюнки, відео до свого блогу, розміщувати інформацію на сторінках.
Oтож, найближчим часом чекаємо нових цікавих пізнавальних блогів від наших педагогів.
Відділ освіти, сім'ї, молоді
та спорту Чернігівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0