Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

06 квітня 2019

Пріоритетні напрями роботи психологічної служби у системі освіти

Розглядались на засіданні районного методичного об’єднання практичних психологів та соціальних педагогів 27 березня 2019 року на базі Трисвятськослобідської ЗОШ І-ІІІ ст. Щодо організації роботи з питань запобігання і протидії насильству та булінгу інформувала працівників психологічної служби методист РМК Ольга Ушакова.
Юлія Максименко, практичний психолог Старобілоуської ЗОШ І-ІІІ ст., за результатами участі у обласному семінарі «Психолого – педагогічний супровід дітей з особливими освітніми потребами» поділилась інформацією з даного питання, яке викликало жваве обговорення серед практичних психологів. Психологічний супровід учасників освітнього процесу в реалізації Концепції Нової української школи – важливий елемент у становленні НУШ.
Практичний психолог Новобілоуської ЗОШ І-ІІІ ст. Тетяна Апанасенко поділилась системою роботи у відповідному напрямку. Практичний аспект ролі працівника психологічної служби у становленні Нової української школи практичні психологи та соціальні педагоги  випробували на собі, виконуючі цікаві вправи.
Анастасія Кобрін, практичний психолог Седнівського НВК провела з колегами веселу вправу «Креативне письмо». А практичний психолог Киселівського НВК Марина Конаш запропонувала виконати вправу «Неіснуюча тварина» за допомогою конструктора Lego. Закінчилось засідання релаксуючою вправою від Ніни Солошенко, практичного психолога Хмільницького НВК, «Висока енергія».
Відділ освіти, сім'ї, молоді
та спорту Чернігівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0