Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

23 травня 2018

З днем народження, люба школо!


                                                                  Три Святості, неначе Три Зорі,
                                                                   Дорогу півстолітню осявають…
                                                                                             Надія Галковська


У 2018 році Трисвятськослобідська ЗОШ відзначає свій 50-річний ювілей. З нагоди урочистої події 19 травня школа гостинно відчинила двері випускникам на вечір-зустріч. На святі були присутні почесні гості: голова Чернігівської районної ради Ларченко Олександр Миколайович, перший заступник Чернігівської районної адміністрації Кругол Анатолій Миколайович,  начальник відділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Маханькова Тетяна Михайлівна, голова Чернігівської районої профспілки працівників освіти і науки України Деркач Ольга Федорівна, завідуюча методкабінету від ділу освіти, сім’ї, молоді та спорту Бельська Лідія Леонідівна, депутат Чернігівської районної ради, громадський діяч, кавалер Ордена княгині Ольги, вчитель вищої категорії та поетеса Галковська Надія Миколаївна, депутат районної ради Шостак Андрій Миколайович та голова сільської ради Соколенко Юрій Олександрович. Були запрошені й поважні ветерани освітянської ниви школи. Шкода, що не всі вчителі на сьогодні з нами.


Господарями на святі були перша директорка Александрова Наталія Іванівна та чинний директор Головач Андрій Сергійович. Цього дня школа прийняла у свої обійми 27 випусків двоступеневої школи та 16 випусків І-ІІІ ст.  Від колишніх учнів Трисвятськослобідської ЗОШ лунали щирі вітання та слова вдячності вчителям, а також приємні спогади років юності. Заступник з виховної роботи Шостак Інна Михайлівна та педагог-організатор Шевченко Оксана Анатоліївна підготували незабутню концертну програму, в якій взяли участь не лише сьогоднішні учні, а й колишні випускники. Школа пишається своїми досягненнями в мистецько-спортивній сфері, тож захід прикрашали різноманітні номери. Музична візитівка школи – ансамбль бандуристів під керівництвом Качури Ірини Миколаївни – виконав легендарну «Полісянку»; вихованці хореографа Акуленко Лілії Віталіївни продемонстрували танцювальні постановки на тему народно-патріотичних мотивів; порадували виступами шкільний хор (Шевченко Оксана



Анатоліївна) та гурток рукопашного бою на чолі з Єрмоленком Олександром. А перша музична муза школи Галковська   Надія Миколіївна подарувала авторський вірш «Три Святості». Варто згадати й неперевершені вокально-хореографічні номери у виконанні випукників та учнів: Мурги Марії та Валерії, Шевченко Вероніки, Гаврусенко Валерії, Шостак Поліни, Матрухан Єлизавети, Литвинової Зінаїди, Клименко Ірини та інших. На завершення ведучі – учні   11 класу – побажали присутнім доброго здоров’я, щастя й веселих зустрічей однокласників. Школа пам’ятає всіх вихованців і готова кожного року приймати їх як бажаних гостей! Тож, з днем народження, люба школо!

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0