Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

27 квітня 2018

Григорій Власенко – справжній українець!

Саме під таким одноіменним гаслом вже 20 років поспіль
проходить обласний відкритий конкурс «А я справжній українець», в якому юнаки змагаються за звання справжнього патріота своєї держави. Учасниками конкурсу були хлопці з різних районів та об’єднаних громад області та Чернігова. За результатами першого туру конкурсу до фіналу ввійшли дванадцять фіналістів, які отримали можливість проявити себе у чотирьох номінаціях «Я маю талант», «Козацька кухня», «Обряди та звичаї українського народу» та «Артистичний конкурс».
Боротьба цього року була і справді завзята. Учасники вражали розмаїттям талантів: від футбольного фрістайлу до різьблення по дереву та вишивки. За рішенням журі переможцем обласного відкритого конкурсу «А я справжній українець - 2018» визнано вихованця Чернігівського районного Будинку школяра, одинадцятикласника Трисвятськослобідської школи Григорія Власенка.
Виступи Григорія вразили глядачів та членів журі оригінальністю та харизматичністю. Юнак і справді талановитий актор, декламатор, футболіст, знавець історії рідного краю, гуморист. 
Григорій Власенко – справжній українець! Так тримати! Бо не кожен зможе прийняти участь в конкурсі (екстримально), встигнути на футбольний турнір, бо грає юнак у ФК «Десна» – перемогти з рахунком 4:0, повернутися щоб продовжити участь в конкурсі, й урешті-решт перемогти!

Чернігівський районний
Будинок школяра

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0