Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

21 березня 2018

Навчання педагогів-організаторів


13 березня 2018 року у Трисвятськослобідській ЗОШ І-ІІІ
ступенів відбувся семінар-практикум педагогів-організаторів «Розвиток професійної компетентності педагога-організатора у створенні виховного простору для розвитку особистості учня».
Здається, тема не нова, але час вимагає повертатися до неї знов і знов. Життя доводить, що в складних умовах, що постійно змінюються, найкраще орієнтується, приймає рішення, працює людина творча, гнучка, креативна, здатна до використання нових ідей, задумів, нових підходів, нових рішень.
Директор школи Андрій Головач відмітив, що «педагоги розуміють, що діти – це наше життя. Від них залежить майбутнє України. Ми бачимо нашу сільську школу як модель сприятливого середовища дитинства, середовища щасливого життя дитини. Прагнемо робити все, щоб не загубити жодної особистості, дати можливість розквітнути кожній дитині».
У діяльності педагога-організатора професійна компетентність має особливо вагоме значення, адже від неї залежить ефективність виховного процесу.
Досвідом роботи щодо проектної діяльності, проведення флеш-мобів поділилася з колегами творчо працюючий педагог-організатор Оксана Шевченко.
У практичній частині семінару педагоги ознайомились із структурою учнівського самоврядування, яку представили лідери учнівського самоврядування Трисвятськослобідської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Практичний психолог Тютюнник Ярослава Вікторівна з учнями провела тренінгові заняття «Запобігання та вирішення конфлікту».
З умовами проведення районного етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») ознайомила методист РМК Олена Маятіна.
Завершився семінар виховним заходом «Я сильна й слабка, я - жінка!».
Відділ освіти Чернігівської РДА

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0