Віримо в незламність наших ЗСУ. Йдемо всі разом до перемоги!

11 квітня 2017

Школярі зустрічають гостей з США

За останні декілька років естафету співпраці навчальних закладів із волонтерами Корпусу Миру США  вже вкотре перейняв Чернігівський район, зокрема Трисвятськослобідська ЗОШ. Із березня по травень 2017 року, працюючи за проектом «Молодіжного розвитку», група волонтерів бере активну участь у житті школи: гості знайомляться з навчальним планом, формами роботи на уроках та отримують поради щодо викладання.
У межах навчальної практики волонтери відвідали декілька уроків. Учні 10 класу разом з учителем Захисту Вітчизни Кислою Світланою Василівною продемонстрували цікавий урок на тему «Поняття десмургії. Види пов’язок і правила їх накладання». Діти на практиці вчилися надавати першу допомогу один одному, виконуючи легкі та складні перев’язки. Наступного разу  десятикласники з учителем Грецькою Іриною Петрівною допомагали гостям осягнути красу української мови й літератури  на уроці з теми «Конфлікт між буденним життям і високими пориваннями душі у драмі-феєрії  Лесі Українки «Лісова пісня». Старшокласники демонстрували проектні роботи, розігрували інсценізації за твором та брали участь у літературній версії гри «Віват, інтелект!».  Крім того, учні 9-11 класів разом зі вчителем англійської мови Александровою Оленою Миколаївною та за участі представників Корпусу Миру  проводили індивідуальне заняття «English club». Діти мали змогу ближче познайомитись та поспілкуватися з іноземними гостями. Американці розповіли старшокласникам про правила здорового харчування та корисну їжу, проводили рухливі вправи.


 Волонтери та школярі не лише обмінялися корисними знаннями про культуру й освіту України і США, а й отримали неабияке задоволення та низку позитивних емоцій!




Учениця 10 класу, Дюба Владислава

Немає коментарів:

Дописати коментар

google.com, pub-7233427975766742, DIRECT, f08c47fec0942fa0